Consultanță

Oferim consultanță de specialitate atât pe parte de proiectare cât și pe parte de execuție a lucrărilor de construcție.

Răspundem oricăror probleme și întrebări ce privesc viitoarele construcții dar și cele în curs de realizare de către alta firmă.

Este foarte important să îți alegi din timp tema de proiect, să știi ce fel de construcție vrei, cât va fi de mare, în ce stil se va încadra și multe alte detalii ce trebuie corelate cu personalitatea și stilul de viață al fiecăruia. Toate aceste lucruri stabilite din timp scutesc timpul de proiectare efectiv și vă aduce mai repede mai aproape de finalizarea construcției.

Consultanța în vederea construirii unei clădiri poate începe înca de la alegerea terenului. Este esențială corelarea terenului, a contextului local sau instoric, cu proiectul ce se va realiza.

Serviciile de constultanța pe care le oferim acoperă întreaga varietate de servicii de proiectare și de lucrări de construcții pe care le prestăm.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre și pentru o ofertă tehnică financiară personalizată vă rugăm sa ne contactați la adresa de email office@atelierelegd.ro sau la numerele de telefon afișate în secțiunea de Contact.