Cine suntem?

Noi suntem o firmă specializată in domeniul construcțiilor.

Conceptul nostru de "ateliere" constă în crearea unei echipe complexe alcătuite din mai multe ateliere de lucru, fiecare atelier fiind parte componentă în construirea unei clădiri. La momentul actual, în componența firmei există: atelier de proiectare si design.

Scopul nostru este de a vă asigura servicii complete începând cu stabilirea temei de proiect ce are la bază ideile și nevoile dumneavoastră, continuând cu proiectarea tehnică de specialitate și finalizându-se cu asistență pe șantier pe întreaga perioadă de desfășurare a lucrărilor de construcții.

Echipa noastră este formată din tineri profesioniști și talentați ce aduc noutate și energie în proiectele pe care le realizăm.

Ce facem?

Munca noastră ca firmă implică, în mare, proiectare și lucrări de construcții. În esența, noi facem mult mai mult.

Încă da le prima discuție cu clientul ne propunem să înțelegem ceea ce doreste el și cum putem sa ne aducem aportul pentru a îmbunătății ideea lui de bază. Prin întelegerea pe deplin a nevoilor și a modului de viața al fiecărui client ne apropiem mai mult către crearea unui cămin plăcut viitorului locuitor al acestuia.

Prin atelierele de arhitectură facem diferența între o simplă locuință și un cămin plăcut și primitor.

La finalul elaborării proiectului proiectul începe să se materializeze prin munca atelierului de construcții.

Indiferent de funcțiunea proiectului noi vom materializa totul integrând cerințele și pretențiile clientului.