Cine suntem?

Noi suntem o firmă specializată in domeniul construcțiilor.

Conceptul nostru de "ateliere" constă în crearea unei echipe complexe alcătuite din mai multe ateliere de lucru, fiecare atelier fiind parte componentă în construirea unei clădiri. La momentul actual, în componența firmei există: atelier de proiectare, design și de construcții.

Scopul nostru este de a vă asigura servicii complete începând cu stabilirea temei de proiect ce are la bază ideile și nevoile dumneavoastră, continuând cu proiectarea tehnică de specialitate și finalizându-se cu terminarea construcției cu toate finisajele si instalațiile.

Fiecare atelier este format din oameni talentați și cu experiență dar și din tineri profesioniști ce aduc noutate și energie în proiectele pe care le realizăm.

Ce facem?

Munca noastră ca firmă implică, în mare, proiectare și lucrări de construcții. În esența, noi facem mult mai mult.

Încă da le prima discuție cu beneficiarul ne propunem să înțelegem ceea ce doreste el și cum putem sa ne aducem aportul pentru a îmbunătății ideea lui de bază. Prin întelegerea pe deplin a nevoilor și a modului de viața al fiecărui client ne apropiem mai mult către crearea unui cămin plăcut viitorului locuitor al acestuia.

Prin atelierele de arhitectură și de design facem diferența între o simplă locuință și un cămin plăcut și primitor.

La finalul elaborării proiectului proiectul începe să se materializeze prin munca atelierului de construcții. Cu o echipă de muncitori completă, construcția va putea fi realizată complet: fundații, structură, instalații și în final finisaje. Construcția se predă la final gata locuit.

Indiferent de funcțiunea proiectului noi vom materializa totul integrând cerințele și pretențiile clientului.