Amenajări interioare


Serviciile de amenajare a spațiilor interioare prin design rezidențial si design comercial.
Pe parcursul elaborării proiectului urmărim crearea unui ambient placut și mulat pe activitatea si specificul fiecărui spațiu.
În cadrul proiectului cuprindem tot ce e necesar pentru crearea atmosferei dorite (finisaje, mobilier, sistem de iluminat, etc.)

Proiectul de amenajare are mai multe etape:
1. Tema de proiect - In aceasta prima etapa vom stabili tema de proiectare in baza cerintele dvs. si a datelor de proiect: vizualizarea constructiei, ambientul dorit de dvs.,elementele de personalizare si alti parametrii.
2. Conceptul - Avand stabilite directiile de proiectare vom incepe sa realizam MoodBoard-ul ce cuprinde elemente de accent si abstractizare a viitoarei amenajari (schema de culori, materialitatea si diverse accente de culori si forme). Ulterior vom crea primele forme ale proiectului, care pana la finalul acestei etape va ramane o singura varianta concretizata prin planuri, schite si imagini 3D, in baza carora se va detalia proiectul propriu-zise.
3. Proiectul de amenajare va contine urmatoarele:
  • Plan de mobilare
  • Sectiuni de detaliu
  • Stereotomii ale bailor, bucatariei si alte spatii care necesita detaliere pentru montarea finisajului
  • Plan de amplasare al obiectelor de iluminat
  • Imagini 3D de ambient cu solutia de amenajare
  • Lista de cantitati cu materialele de constructii necesare amenajarii, echipamente si mobilier

*suprafata desfasurata construita

*suprafata desfasurata construita

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre și pentru o ofertă tehnică financiară personalizată vă rugăm sa ne contactați la adresa de email office@atelierelegd.ro sau la numerele de telefon afișate din secțiunea de Contact.